Leestijd: 4 minuten

WooCare is een samenvoeging van de afkorting van WooCommerce en Care.

Waarbij care niet alleen staat voor zorgen voor, maar ook ontzorgen. En dat laatste woord wordt naar onze bescheiden mening tegenwoordig té vaak en té snel gebruikt.

Ons onderscheiden vermogen

I.t.t. veel andere WordPress experts zijn wij ‘website fluisteraars’. D.w.z. wij zorgen eerst voor uw webshop op basis van onze 17 jaar ervaring, en dan — blijkt uit de praktijk — dat we u als klant ook hebben ontzorgt. Lees meer …

Feitelijk eenzelfde werkwijze die EKPC.NL er voor computer en server beheer al jarenlang op na houdt.

“Ja maar ik denk” of “Ik heb gehoord dat” .. haalt u uw vlees ook bij de bakker en brood bij de slager?

Desondanks was het eigenlijk niet de bedoeling om opnieuw extern / commercieel websites te gaan (ver)bouwen.

Synergie

Het verzoek voor de diensten van deze site zijn ontstaan uit de wensen van een groepje klanten en we richten ons via deze site op de websites van onze klanten.

Over ons

“Over ons” betekent dus niet wij als WooCare, maar ook u als klant.

Onze ideale klant

Onze ideale klant heeft al een wordpress website met een netto winst van €1000 per maand, maar wil meer. Wellicht meer qua mogelijkheden, automatisering, design. Alles, met als uiteindelijke doel tot een hogere omzet, lagere kosten, en meer winst. Opmerking: we hebben het dus niet per definitie over meer klanten.

Ons Team

Ons WooCare team bestaat uit een samenwerking van twee personen. Beide staan onafhankelijk van elkaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar slechts 1 is een echt succesvolle ondernemer.

Ernst, de nerd van het gezelschap, heeft ruim 17 jaar met affiliate marketing, 18 jaar ervaring met WordPress, 21 jaar met ecommerce platformen en 25 jaar met customer support. Ramon — eigenaar Webservicedienst.NL — ziet er op toe dat Ernst niet teveel weggeeft voor te weinig. Of andersom?

Ons verdienmodel

Ons primaire verdienmodel (volgens Ernst) is een denkbeeldige glimlach kunnen zien op het gezicht van de klant. Dat is prachtig natuurlijk, maar daar betalen we de hosting rekeningen niet van Ernst, noch hadden klanten dan toegang kunnen krijgen tot onze premium library van WooCommerce plugins.

Hint: We hoeven dus niet te leven van WooCare inkomsten. We doen het letterlijk voor de lol.

Waarom kiezen voor WooCare ?

Wij zijn niet alleen eigenaar van een aantal andere initiatieven waaronder WPkluis.NL en het al eerder genoemde WebServiceDienst.nl – we zijn ook onze eigen beste klant en plugin grootverbruikers. Niet omdat meer maar altijd beter is, maar omdat we ook veel tijd stoppen in finetunen van de onderlinge samenwerkingen van diverse ‘website bouwblokken’ met een resultaat verbetering onder aan de streep. Die opgebouwde expertise is letterlijk goud waard.

Wat kost het?

Een typische Nederlandse vraag. Wij draaien het liever om: wat levert het u op? Meer dan het kost, en tientallen procenten meer dan uw huidige omzet. Dat is geen claim, maar een wetenschappelijk onderbouwde stelling. En hoe kunnen we er een win-win-win situatie van maken?

De procenten …

To be continued …

Wanneer een website een fysiek winkeltje is, en u weet dat — wanneer u uw bezoekers, maar lang genoeg binnen kunt houden om de verkoop te sluiten — er betere verkoopresultaten gehaald worden? Waarom lukt dat nu dan niet?

Trampoline

Hoe werken wij voor u?

To be continued …