Leestijd: 2 minuten

Today ..

we celebrate ..

our .. independence!

Ohnee, independence day was gister. Echter wanneer ik dit schrijf is het nog 4 juli in Amerika.

TalentSociety.NL visie

Grapje. Nee, we zijn niet onafhankelijk. We zijn ‘gewoon’ de ICT afdeling van stichting Toolbox Emmen, maar om onduidelijke redenen hebben we als sinds 2017 een eigen domeinnaam waar tot op heden — zover ons bekend — niets mee gedaan is.

Ik ben nog niets een klaar met het schrijven van de vorige blogpost, dat ik me opeens bedacht dat het wel vet zou zijn, om heel spontaan, een LearnDash omgeving op te zetten voor Talenty Society deelnemers, om zo — afhankelijk van nerdy interesses — een snelle start te maken binnen onze afdeling van Toolbox Emmen?

Het emmense script

Voordat ik bij TBX afdeling ‘Talent Society’

Project Details

En dan niet zomaar een LearnDash; daar zit geen uitdaging (meer) in. Dat was een hint richting andere projecten in op de Roadmap Matrix.

Wanneer je toegang heb tot een library van WordPress plugins en Premium Thema’s als die van ons ? Dan kan je gaan denken vanuit mogelijkheden i.p.v. beperkingen; tijd voor BuddyBoss!

BuddyBoss

Installatie Tutorial

De installatie zelf is zoals zoveel andere Thema en plugin installaties een peulenschil.

Het eindresultaat oogt echter niet zoals verwacht. Deze Engelse buddyboss tutorial biedt soelaas:

LEES óók  Furbix.com - Project details

Voorlopige screenshot van TalentSociety.NL front-end

Dat wordt nog Nederlands uiteraard. Dit is puur de import van de demo content, en even het ToolBox logo erboven i.p.v. ons eigen TalentSociety Logo wat ik zo 1-2-3 niet voor handen had.

To be continued ..

BuddyBoss voordelen

Om alvast onze keuze voor BuddyBoss te verdedigen?


Nieuwsbrief aanmelding

Meldt je aan op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze tips & truuks .. alsmede de prelaunches van onze projecten in 2021-2024!

Inschrijf formulier volgt snel!!